Stop de tijd

Lieve Luka,

Stop de tijd even als je kan… lieve schat, je groeit te snel voor mama.  Echt ik heb moeite om al je nieuwe vaardigheden bij te houden!

Elke dag komen er nieuwe klanken bij en lijk je ons hele verhalen te vertellen.  Mama, papa gaan zeer vlotjes, hoewel je papa toch nog steeds mama durft noemen ;-)  Ook begin je bevestigend ja te zeggen, gelukkig ken je het woordje neen nog niet, houden zo!

In, uit, op en onder zijn ook een piece of cake.  Liefst van al steek je balletjes in potjes of in je toren.  Echt ik stond perplex (das een gezicht met grote ogen en open mond) toen ik zag dat je het balletje in het kleine gaatje van die toren stak.  Je neemt steeds makkelijker dingen vast met je wijsvinger en duim, veel makkelijker dan met je hele hand he.  Vanmorgen stak je je tuutje van je eigen mond in de mijne en terug in die van jou (soms een beetje hard waardoor papa dacht dat je mijn tanden eruit sloeg maar kom ;-) )

De grootste verwezenlijking deed je eergisteren.  Papa was nog niet thuis en je moet gedacht hebben, ik zal mama eens laten omver vallen van het verschieten.  Wel goed gedacht kleine schat!  Je stond zoals je het liefst staat tegenwoordig recht in je park mee te kijken met wat ik aan het doen ben en ineens besloot je dat het interessanter was aan de andere kant van het park.  Stapje voor stapje bewoog je langs de tralies naar de andere kant, zelfs de hoeken zijn geen probleem.  Ik kon het niet goed vatten eigenlijk.  Toen ik dit aan papa vertelde gisteren was je aan het meeluisteren want als demonstratie deed je weer een paar stapjes en een hoekje erbij en om ons dan echt helemaal zot te maken zwaaide je naar ons.  Wel ja t is een stoere jongenszwaai he, je steekt je hand omhoog om een High Five te doen en je vindt het super als we dan terug zwaaien.

Ik hoop dat weekends langer gaan duren zodat ik kan blijven genieten van jou en al de nieuwe dingen die je kan.

Dikke kus!

je mama

Geschreven door Mama op

2 reacties op “Stop de tijd”